Archive for noiembrie 2013

Capitolul 8: Semne Rele

Semne Rele

Un mesager din Feita a atenționat-o pe Șerifa Stella din Satului Bethma că o invazie a forțelor malefice îi invadează.  Elsword și echipa sa s-au decis să meargă acolo pentru a vedea despre ce este toată această agitație. Feita avea un templu pentru El, dar demonii au începuseră să distrugă poarta.
Așa că Ehipa El va trebuii să salveze templul înainte ca demonii să ajungă la acesta. 



Capitolul 6: Insula plutitoare, Altera

Insula plutitoare, Altera

Elsword și echipa sa s-au prăbușit în Satul Altera. Și curând au început să realizeze că nava de luptă a lui Black Crow a atacat Dirijabilul lui Wally.  Adel a ajutat Echipa să îi pregătească un atac surpriză lui Raven.
Raven a fost învins de echipă și și-a dat seama că tot timpul ăsta a greșit. Așa că a decis să își unească forțele cu adversarii săi. Raven a decisă să ajute Echipa El, așa că i-a condus la Regele Nasod pentru a recupera piatra El furată.



Capitolul 7: Război Total

Echipa El a ajuns în Nasod Fountry, care stă la baza Insulei Altera. Au distrus linia de producție pentru a oprii ansamblul de nasozi, și au ajuns față în față cu Crow Rider, clona lui Raven.
Crow Rider păzea liftul ce ducea spre Altera Core dar Echipa El l-au înfrânt.
Într-un final l-au înfrânt pe Regele Nasod iar Echipa El a adus piatra El înapoi în Satul Ruben. 
Echipa El și-a început călătoria spre restul continentului iarăși.



Capitolul 5: Revolta din Bethma

Probleme cu revolta din Bethma

Lizardmenii ce au fost odată prietenoși cu sătenii din Bethma, brusc au început să îi atace. Elsword și echipa sa l-au căutat pe Chacha Buch în oraș. Ei au primit de la Chacha Buch o poțiune hipnotizantă ai aduce înapoi pe lizardmeni și pe Berauk. După ce Șamanul Kayak a fost înfrânt, lizardmenii au revenit la normal și au început să recapete încrederea oamenilor.



Bazele de început

 

Stamina

După ce indicatorul stamina este golit, nu vei mai putea intra în dungeon-uri pentru restul zilei. 
Stamina se resetează odată la 24 de ore, mai exact ora 1:00 PM ora României. 
(această oră este valabilă numai pentru Elsword NA)

Pietrele de Reînviere

Dacă ai mai puțin de 3 pietre de reînviere, ele vor fii refăcute înapoi (3) în același timp cu stamina.
Singurele metode de a obține pietre de reînviere sunt prin cumpărarea lor din Item Shop sau le puteți obține printr-un drop aleatoriu din cuburile boșilor din câmpuri.


Repararea Echipamentului




Repair All Items 
(Repară Toate Obiectele)
Acest buton repară toate obiectele ce le porți în acel moment.

Repair Individually
(Repară Individual)
Acest buton repară un obiect din echipamentul sau inventarul tău.






Capitolul 3: Secretul din Castelul lui Wally

Secretul din Castelul lui Wally

Elsword și echipa lui au obținut în cele din urmă cheia de intrare în Castelul lui Wally de la un soldat din Suburbiile Elder. Castelul era în general făcut ca să fabrice Nasozi folosinduse de taxele sătenilor nevinovați și de Pietrele El furate. Eroii noștrii distrug robotul Wally Nr. 8 , dar Wally fuge cu restul Pietrelor El.


Capitolul 4: Unde-i Wally

Hoffman a spus lui Elsword și Echipei Lui că Wally a fugit în Satul Bethma. Curând după, ei au mers la Stella, șeriful satului, să o întrebe de Wally.  Stella a strâns informații de la locuitorii satului și a aflat că Wally MK2 este ascuns în zona mineră din Bethma.  Echipa El s-au dus după urmele lui Wally și acolo l-au învins încă odată. Wally încerca în secret să producă Nasozi mai puternici cu mineralele speciale ce erau în mină.
 Inițial aceste minerale erau utilizate pentru fabricarea aeronavelor gigant pentru marfă. Când eroii noștrii s-au confruntat și l-au distrus pe Wally No.9, au găsit multe indicii despre găsirea lui Wally. Dar cu toate acestea, în timpul luptei lor, cineva a furat El și a distrus nava.



Capitolul 2: Urmărirea! Banthus!

Urmărirea! Banthus!



Șeful Hagus a sugerat lui Elsword și echipei sale să îl caute pe Hoffman din Satul Elder. Atât Hoffman și Lenphad au informat Echipa de Căutare El că Banthus se ascunde într-o peșteră.
Au început să îl caute pe Banthus , dar nu au reușit să îl prindă.
Pe drum, au găsit o scrisoare de Stăpânul Wally al Elder-ului. Iar din scrisoare părea că Wally i-a poruncit lui Banthus să fure El. Acest lucru nu le-a dat eroilor noștrii de ales decât să se întoarcă la fostul hoț, Luichel pentru ai ajuta să intre în Regaul lui Wally.


- Copyright © Elsword România - Hatsune Miku - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -