Posted by : Test 8 nov. 2013

Secretul din Castelul lui Wally

Elsword și echipa lui au obținut în cele din urmă cheia de intrare în Castelul lui Wally de la un soldat din Suburbiile Elder. Castelul era în general făcut ca să fabrice Nasozi folosinduse de taxele sătenilor nevinovați și de Pietrele El furate. Eroii noștrii distrug robotul Wally Nr. 8 , dar Wally fuge cu restul Pietrelor El.


Capitolul 4: Unde-i Wally

Hoffman a spus lui Elsword și Echipei Lui că Wally a fugit în Satul Bethma. Curând după, ei au mers la Stella, șeriful satului, să o întrebe de Wally.  Stella a strâns informații de la locuitorii satului și a aflat că Wally MK2 este ascuns în zona mineră din Bethma.  Echipa El s-au dus după urmele lui Wally și acolo l-au învins încă odată. Wally încerca în secret să producă Nasozi mai puternici cu mineralele speciale ce erau în mină.
 Inițial aceste minerale erau utilizate pentru fabricarea aeronavelor gigant pentru marfă. Când eroii noștrii s-au confruntat și l-au distrus pe Wally No.9, au găsit multe indicii despre găsirea lui Wally. Dar cu toate acestea, în timpul luptei lor, cineva a furat El și a distrus nava.



Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Elsword România - Hatsune Miku - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -