Posted by : Test 9 dec. 2013

Aisha


Void Princess

La nivelul 35, primul job class Dark Magician poate avansa în Void Princess.
Aisha continuă pe calea întunericului pentru ași stăpânii magia distructivă. Avansarea la Void Princess dezlănțuie o varietate de abilități întunecate, daune magice puternice, și noi combo-uri ce permit lupta de aproape. Își menține rolul de magician tradițional prin păstrarea distanței sau sau prin lupta apropiată cu magia întunecată. Prin apropiere găsește punctul slab al inamicului în timp ce folosește o vrajă pentru a distruge toți inamicii dintr-o dată. 

Elemental Master

La nivelul 35, primul job class High Magician poate avansa în Elemental Master.
Aisha urmează pașii mentorului său și se concentrează asupra magiei elementare a naturii. Avansarea Aishei la Elemetal Master dezlănțuie puterile ei pierdute elemetare ce oferă o daună magică mai puternică și un nou stil de luptă de aproape. Un Elemetal Master poate lupta și poate susține echipa. Recoltează puterea naturii și eliberează noi abilități de ghiață, foc, fulger, și vânt!

Dimension Witch

 La nivelul 35, primul job class Battle Magician poate avansa în Dimension Witch.
Aisha crede că găsindu-și limitele fizice este frustant, ca efortul ce îl dezvoltă pentru a fii un magician și un bun luptător specialist. Între timp în Feita, Aisha este vizitată de Allegro, și acesta îi dă un pergament în care, spune despre pietrele-stelare de energie pură ce au căzut în Elrios în jur de ora Festivalului Armoniei.
Magicianul nostru se duce după unul, și după mult efort , infuzează mandativul ei magic cu o piatră-stelară.
Și rezultă fenomenul de -oprire imediată a timpului și spațiului- dădându-și seama de puterea ce tocmai a dobândit-o: puterea de a controla dimensiunile timpului și spațiului.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Elsword România - Hatsune Miku - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -