Posted by : Test 17 dec. 2013

Raven

 
 

Reckless Fist

 La nivelul 35, primul job class Over Taker poate avansa în Reckless Fist.
Eforul lui Raven de a depășii brațul Nasod nu este o muncă ușoară. Cu scopul de a controla puterea bațului Nasod, el continuă să își antreneze corpul la limită, canalizându-și furia în putere brută. Raven predomină orice inamic ce stă în fața lui, iar brațul lui contină să crească mai puternic iar puterea devin de nesuportat.
El știe că timpul se scurge - e doar o chestiune de timp până ce furia îi va prelua controlul iar conștiința lui îl va părăsi. Mergi pe calea de Reckless Fist și învață-ți inamicii să nu îți stea în cale!

 Blade Master

 La nivelul 35, primul job class Sword Taker poate avansa în Blade Master.
Raven i-a decizia de a rezista utilizării brațului Nasod pentru a avansa în arta duelului . Îmblânzindu-și furia, mintea și corpul lui i-au fost luminate până în punctul unde se poate mișca odată cu vântul iar sabia lui devenind al 6-lea simț . Avansarea lui Raven la Blade Master îi noi rapide abilități de scrimă devastatoare ce pot cauza răni fatale în punctele vitale ale inamicului. Își lasă inamicii răniți sau amorțiți până când organismul lor decide să renunțe. 
Continuă să reziști puterii copleșitoare a  brațului Nasod și dominăți inamicii cu abilitățile avansate de Blade Master!

 Veteran Commander

 La nivelul 35, primul job class Weapon Taker poate avansa în Veteran Commander.
 Înainte ca brațul Nasod să se supraîncălzească de prea multe ori și să eșueze, Raven se apropie de Ponggos pentru a devenii expert în arme. Ei îl trimit pentru a colecta rare materiale necesare la repararea bațului: 
-brațul lui Ignis ce aruncă flăcări nucleare, -metal robust întunecat de la Durahan Knight, -și fragmente fermecate de Golemi.
Colectând toate acestea de la monștrii imenși, și periculoși în mod clar nu este simplu, dar totuși..Raven reușește.  Ponggos îi termină brațul Nasod, iar cu ceva antrenament, devine Veteran Commander.

 





 

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Elsword România - Hatsune Miku - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -